Снимка: БулфотоДепутатът от БСП Румен Гечев изрази оптимизъм за представянето на

...
Снимка: БулфотоДепутатът от БСП Румен Гечев изрази оптимизъм за представянето на
Коментари Харесай

Румен Гечев: БСП ще се представи по-силно на следващите избори

Снимка: Булфото

Депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев изрази оптимизъм за представянето на партията на идващите избори.

" Българска социалистическа партия върна мандата, тъй като не желае да взе участие в този политически цирк. Списък с наши министри на щяха да бъдат дъвкани една седмица, без значение от персоналните им и професионалните им качества ".

Това съобщи в " Неделята на NOVA " проф. Румен Гечев от Националния съвет на Българска социалистическа партия.

По думите му другите желаят да употребяват Българска социалистическа партия за смокинов лист, тъй като с 43 депутати явно няма по какъв начин да ръководят страната.

" Защо да вършим кабинет, с цел да влезем в сандвича на Движение за права и свободи и ГЕРБ ли? ", попита реторично той.

" Борисов няма квалификациите да поучава Българска социалистическа партия, той се намира в политическо срутище, партията му ще продължи да пропада на идните избори. Той е заловен в спалнята си с милиони евро и злато, всяко изявление би трябвало да стартира с въпроса „ Какво става със случая Борисов и Мата Хари “? Не е обикновено министър председателят да е заловен в такава обстановка и правосъдната власт да мълчи ", разяснява проф. Гечев.

Според него Специализираният съд явно не работи, щом министър председателят се разхожда на независимост.

Той е уверен, че Българска социалистическа партия ще се показа по-добре на идващите избори. А несистемните партии дефинира като анархисти.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР